Leuke babynamen

De geboorte van jullie wondertje is het mooiste wat er bestaat. Voor de geboorte van het kindje zullen er nog een aantal dingen geregeld moeten worden. Alles moet in huis zijn voor als de kleine er is, de babykamer moet in orde zijn, je zult geboortekaartjes moeten uitkiezen en niet te vergeten, er moet een mooie babynaam gekozen worden!

Een keuze maken
Er zijn talloze verschillende babynamen te vinden op het internet of in speciale babyboeken. Een keuze maken om een geschikte babynaam te kiezen voor de kleine is niet snel gebeurd. Jij en je partner zullen er allebei over eens moeten worden welke naam jullie baby zal krijgen. Het is handig om op tijd te beginnen met het verzinnen/uitkiezen van een naam zodat je weet, wanneer je aan het bevallen bent, welke naam het wondertje krijgt als hij/zij op de wereld is gebracht!

Voorbeelden
Om een babynaam uit te kiezen, kun je gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Het is handig om een jongens- en een meisjesnaam uit te kiezen, vooral als je niet weet of het een jongetje of een meisje wordt. Hieronder vindt je een top 10 van jongens- en meisjesnamen. Misschien zit er een leuke babynaam bij voor jullie kindje!

Jongensnamen                                                      

 1. Daan
 2. Sem
 3. Milan
 4. Levi
 5. Luuk
 6. Jayden
 7. Thomas
 8. Stijn
 9. Jesse
 10. Tim


Meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Sophie
 4. Lotte
 5. Lisa
 6. Saar
 7. Lieke
 8. Eva
 9. Anna
 10. Fleur

 

Na het uitkiezen van een geschikte babynaam kun je verder gaan met het geboortekaartje. De zelf ontworpen geboortekaartjes zullen uiteraard nog leuker worden als de naam van jullie kleine wonder op de voorkant komt te staan!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>