De tekst aan de binnenkant van het kaartje

Een geboortekaartje ontwerpen is één ding, maar er moet natuurlijk ook een leuke tekst aan de binnenkant van het geboortekaartje komen te staan. Sommige ouders vinden dit moeilijk om te verzinnen. En groot gelijk, want wat moet je nou precies erin schrijven?! Hieronder kun je een aantal handige tips lezen over de tekst van een geboortekaartje.

Handige punten
De tekst aan de binnenkant van een geboortekaartje moet natuurlijk leuk zijn om te lezen, maar het moet ook informatie geven over jullie wondertje. Er zijn een aantal punten handig om te vermelden. Denk bijvoorbeeld aan de naam van het kindje, het tijdstip dat het kindje is geboren, de datum en eventueel wat het gewicht en de lengte is. Dit vinden de meeste ontvangers leuk om te lezen en zullen dan alleen nog maar meer interesse hebben in jullie pasgeboren kindje.

Kraamvisite
Als je het leuk vindt dat er visite over de vloer komt, dan kun je dit ook vermelden in de tekst aan de binnenkant van het kaartje. Vermeld bijvoorbeeld een datum dat je graag de visite wilt ontvangen of laat de ontvangers weten dat zij altijd langs kunnen komen, maar dan wel jullie op moeten bellen of het die dag wel uitkomt. Jullie wondertje aan iedereen laten zien is erg leuk om te doen en is dus zeker aan te raden. Mits je liever de eerste dagen zonder visite wilt doorbrengen en jullie samen van jullie baby kunnen genieten.

Direct versturen of eerst een proefkaartje?
Als je een geschikte tekst hebt bedacht, kun je deze plaatsen aan de binnenkant van het geboortekaartje. Hier maak je het kaartje helemaal af mee. Na het ontwerpen kun je de kaartjes dus gaan bestellen! Laat eerst een proefkaartje naar je huis versturen en als je zeker bent van je zaak, kun je de kaarten meteen met de post mee verzenden!

Ontwerp nu zelf je eigen geboortekaartjes op Kaartopmaat.nl!

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>