Een geboortekaartje met een leuke tekst aan de binnenkant

Het is bijna zover, je zult bevallen van een prachtig wondertje. Voor het wondertje moeten er natuurlijk wel unieke geboortekaartjes verstuurd worden. Het leuke is om de geboortekaartjes geheel naar eigen wens helemaal zelf te ontwerpen. Gelukkig biedt Kaartopmaat.nl je deze mogelijkheid!

Makkelijk en snel
Zelf ontwerpen klinkt lastig, maar dit is het niet. Door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie kun je de kaartjes gemakkelijk aanpassen. Maar in en op een geboortekaartjes hoort ook een leuke tekst te staan. Hier kun je tijdens het ontwerpen nog goed over nadenken. En anders plaats je de tekst gewoon later op het kaartje! Je ontwerpt blijft bewaard. Plaats de tekst aan de binnenkant of aan de buitenkant van het geboortekaartje.

Tekst
Voeg leuke items toe of upload zelf een leuke foto. Wie wilt er nou niet een geboortekaartje ontvangen met een foto van jullie dropje op de voorkant?! Je zult de ontvangers hier dus echt mee verrassen. Naast de foto kun je ook een unieke tekst aan de binnenkant plaatsen. Verzin zelf een leuk gedichtje of kies een leuk gedichtje van deze website. Er zal vast een passend, leuk gedichtje voor jullie wondertje bij zitten!

Met trots
Het geboortekaartje met de tekst aan de binnenkant is natuurlijk erg leuk om te ontwerpen. Je hebt alles zelf in de hand en je geeft er een eigen draai aan. Maak het kaartje zo uniek als je zelf wilt en verstuur de kaartjes met trots. Dus ga aan de gang met het ontwerpen van het geboortekaartje, plaats een leuke tekst aan de binnenkant en klaar ben je!

Leuk gedichtje gevonden of verzonnen? Dan is het nu tijd om de geboortekaartjes helemaal af te maken op Kaartopmaat.nl!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>