Een meisje voor Kimye

Afgelopen zondag is het geslacht van de baby van realityster Kim Kardashian en Kanye West bekend gemaakt. Het is een meisje!

 

De trouwe kijkers van de realityshow Keeping Up With The Kardashians wisten natuurlijk allang al dat Kim Kardashian in verwachting is van een meisje. Afgelopen zondag werd de eerste aflevering van de realityshow uitgezonden op E! waarin Kim een bezoek bracht aan de dokter. Hij vertelde haar na de echo dat de kans 99 procent is dat de realityster een meisje krijgt.

Kim’s reactie hierop was: “Ik vind zo spannend dat ik een meisje krijg, wie wilt dat nou niet?”.

Rapper Kanye West was niet aanwezig bij de doktersafspraak. Maar Kim vertelde tijdens de show dat Kanye dolgraag een meisje wilt.

 

Het eerdere nieuws over het koppel was dat Kanye niet op de babyshower van Kim zou zijn, want hij is erg gesteld op zijn privacy. Hij houdt niet van camera’s en wilt dat zijn kind ook zo min mogelijk in de schijnwerpers komt te staan. Dat gaat nog een moeilijk klusje worden met een vriendin die leeft van haar realityshow.

 

kknastelkaar

 

Ben jij zelf ook zwanger en moet jij nog een tekst verzinnen voor op je geboortekaartje? Ga dan snel naar geboortekaartje-tekst.kaartopmaat.nl voor leuke voorbeelden!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>