Een sprookjesachtig geboortekaartje met leuke Disney quotes

Soms komen de beste ideeën voor een geboortekaartje door te denken aan je eigen jeugd. Waar werd ik als kind blij van? Eén van de dingen die bij de meeste mensen wel nostalgie oproept zijn de bekende Disney-films.

Waarschijnlijk heb ook jij als kind met grote ogen voor de televisie gezeten om je te wanen in de romantische wereld van fantasie en magie. Als kind zul je de wijze raad die wordt meegegeven misschien niet altijd hebben begrepen. En toch als je later zo’n film nog eens bekijkt, zul je merken dat er altijd wel een les uit valt te leren. Omdat deze  goede raad nog wel eens tot mooie teksten kan leiden, zijn hier een aantal voorbeelden die je zou kunnen gebruiken voor een geboortekaartje.

Sometimes the littlest things take up the most room in your heart.
– Winnie the Pooh

You’re the one who can fill the world with sunshine.
– Snow White

I’m only brave when I have to be.
– Simba, the Lion King

Someone is waiting to love you.
– Walt Disney

disney geboorte

 

 

Uiteraard kun je er dan voor kiezen het geboortekaartje in Disney-stijl af te maken door hier een leuke foto te uploaden van één van jouw favoriete Disneyfiguren. Of fotografeer jouw kleine spruit verkleed als een echt Disneykarakter. Bij KaartopMaat.nl/geboortekaartjes heb je verschillende handige tools waarmee je jouw geboortekaartje tot een sprookjesachtige aankondiging kunt omtoveren met je eigen foto.

 

 


U kunt niet meer reageren.