Handige tips

Bij een zwangerschap komt veel kijken. Je moet niet alleen alles regelen tijdens je zwangerschap, ook na de geboorte moet het een en ander geregeld worden. Eén van die dingen is het maken en versturen van de geboortekaartjes.

 

Via kaartopmaat.nl kun je zelf gemakkelijk je geboortekaartje maken, ontwerpen en laten verzenden. Je kunt een thema voor je geboortekaartje uit onze grote collectie kiezen, of zelf je geboortekaartje ontwerpen. Bijvoorbeeld met een foto van je pasgeboren baby.
Je geboortekaartje helemaal uniek maken, gebeurt door eigen tekst er aan toe te voegen. Heb je inspiratie nodig voor een leuke tekst? Kijk dan naar de voorbeelden in de artikelen hieronder.

Handige tips
Als je het ontwerp voor je geboortekaartje klaar hebt, is het tijd om de tekst erin te plaatsen. Naast de veel voorkomende teksten zoals de naam van je kindje, lengte, gewicht en de tijd van de geboorte, staat er ook nog meestal een gedichtje in.

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>