Inspirerend

Ben je opzoek naar inspiratie voor een tekst voor op je geboortekaartje? Wij van de redactie helpen jullie graag! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende teksten voor een geboortekaartje, maar je moet wel een tekst uitkiezen die bij jou en de baby past.

 

Op dit blog zullen een aantal leuke teksten of gedichten te vinden zijn voor een geboortekaartje. Deze teksten kun je gemakkelijk op een kaartje zetten om je geboortekaartje af te maken.

 

Dit blog is een onderdeel van kaartopmaat.nl/geboortekaartjes/zelf-maken. Via deze website kun je de mooiste geboortekaartjes zelf maken. Ook kun je gebruik maken van onze voorbeeldkaarten uit de ruime collectie. Deze kun je ook bewerken, geheel naar eigen smaak!

 

Als je zelf een mooie tekst hebt geschreven voor op een kaartje, of een keer een hele mooie tekst hebt gezien en je wilt het delen? Twijfel dan niet en stuur de tekst op. Wij plaatsen de tekst graag op dit blog, zodat we het met andere mensen kunnen delen!

 

Ik vond het fijn
om bij mama te zijn,
Maar nu ik ook mijn papa ken,
Ben ik blij dat ik geboren ben!

 

Er zullen handen zijn die je dragen
en armen waar je veilig bent
En mensen die zonder vragen
zeggen dat je welkom bent

 

Een paar oogjes
kijken ons aan.
Wij weten het zeker…
wonderen bestaan.

 

 

 

Spontaan een tekst in je hoofd? Aarzel niet en maak snel je geboortekaartje via kaartopmaat.nl/geboortekaartjes/zelf-maken


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>