Leuke teksten op de geboortekaartjes

De kleine is geboren en de geboortekaartjes kunnen de deur uit. Het ontwerpen van de geboortekaartjes is zo gebeurd, maar er moet natuurlijk ook een leuke tekst op het kaartje komen te staan. Dit is voor sommige mensen lastig om te verzinnen. Daarom kun je hieronder een aantal handige tips lezen.

Handig om te weten
Teksten voor geboortekaartjes kun je van het internet afhalen of je kunt de tekst zelf verzinnen. Als je weinig inspiratie hebt voor een leuke tekst, is de eerste optie natuurlijk een handige uitkomst! Maar als je creatief wilt zijn, kun je aan de bak met het verzinnen van een leuke tekst. Maar hoe begin je, hoe zorg je dat de tekst persoonlijk maar ook leuk is om te lezen, wat is er leuk om erin te vermelden? Deze vragen zullen bij de meeste ouders bekend voorkomen, maar daar zijn handige oplossingen voor om al deze punten in de tekst te verwerken.

Je bepaalt het zelf
Één ding wat erg belangrijk is om in de teksten voor geboortekaartjes te vermelden, is natuurlijk de naam van het kindje. Ook is het leuk om het gewicht, datum en tijdstip te vermelden van de geboorte. Dit is altijd leuk om te lezen en je krijgt meteen een beeld bij het kindje.
Dit kun je allemaal in een gedichtje verwerken of in een verhaaltje. Hier kun je zelf voor kiezen. De één vindt een gedichtje leuk en de ander juist een simpel verhaaltje. Het is allemaal mogelijk, want jij ontwerpt zelf de geboortekaartjes dus de tekst heb je ook zelf in de hand.

Geen eisen, gewoon doen!
Er zijn geen eisen aan de teksten voor geboortekaartjes verbonden. Wel is het handig om bepaalde dingen erin te vermelden. Maar nogmaals, je bepaalt de tekst helemaal zelf dus laat je creativiteit terugzien in de teksten voor de geboortekaartjes. Heb jij al een leuke tekst voor op het geboortekaartje verzonnen? Ga dan nu naar Kaartopmaat.nl, ontwerp het kaartje, plaats de tekst en het kaartje is af!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>