net een kindje geadopteerd? Vertel het met trots in het geboortekaartje

Het adopteren van een kind kan vele oorzaken hebben: alleenstaanden die graag een kind willen, maatschappelijke doeleinden of door homoseksualiteit. Adopteren kan ook een moeilijke beslissing zijn; wanneer het via een biologische weg niet mogelijk is, is dit een grote teleurstelling en veroorzaakt veel verdriet. Ook is het adoptieproces een lang en traag proces wat veel emoties met zich mee brengt. Dit is een onderwerp die vaak niet besproken maar onbewust zeer vaak voorkomt in Nederland.

Maar wanneer dit allemaal achter de rug is en u het kindje in uw armen kan sluiten en niet meer los hoeft te laten, is dit een van de gelukkigste momenten van uw leven. Met een toepasselijke tekst op het geboortekaartje kunt u met trots vertellen over uw nieuwe dochtertje of zoontje in de familie. Hieronder staan enkele voorbeelden van teksten die u zou kunnen gebruiken voor het geboortekaartje.

Vol vertrouwen
gaf je ons je kleine hand.
En kwam je met ons mee
uit dat verre, vreemde land.

Als antwoord op een groot verlangen
mochten wij jou hier ontvangen
prachtig kindje zo teer en klein
jij mag voortaan bij ons zijn
En we zullen elke nieuwe morgen
blij en dankbaar voor je zorgen

De deur staat open, kom maar gauw
want onze liefde is er speciaal voor jou

Hoe wonderlijk is dit
twee werelden in één
Zie, door die van ons straalt
lichtend jouw wereld heen

bron: http://www.tekstgeboortekaart.nl/tekstgeboortekaart/adoptie/

Bij KaartopMaat kunt je snel en gemakkelijk het geboortekaartje zo maken zoals gewenst. Ga naar www.KaartopMaat.nl en ontwerp je eigen geboortekaartje!


U kunt niet meer reageren.