Sinterklaascadeautjes voor de kleine

Over een klein maandje is het pakjesavond. Één van de leukste avonden van het jaar; met een tafel vol pepernoten, kruidnoten, speculaasjes, amandelstaven en een grote pot thee samen de cadeautjes uitpakken. Misschien is dit voor jullie wel de eerste keer dat jullie Sinterklaas vieren met de baby. Het is dan ook logisch dat de inhoud van je portemonnee volledig gaat naar cadeautjes voor de kleine. Je wilt immers dat hij of zij niks te kort komt! Weet je door alle keuzes even niet wat je moet kiezen? Ikbenzomooi.nl hebben een aantal leuke cadeaus op een rij gezet.

1. De Play & Go opbergzak/speelkleed. Deze leuke opbergzak met snorren print is super handig bij het opruimen van het speelgoed van de kleine. De zak is om te toveren tot een speelkleed en is met één beweging ook weer opgeruimd door er weer een opbergzak van te maken. Nieuwsgierig? kijk dan hier

2. Cloud B sterrenprojector Uil Twilight Sunshine Owl blauw. Geeft een super leuk effect in het kamertje van je kindje! En zonder dat hij aan staat is hij ook heel leuk. Bestellen? klik dan hier.

3. Easydream droomschaapje met hartslag en lampje. Met dit super leuke schaapje valt de kleine heel snel in slaap. Hij maakt namelijke echte baarmoeder en hartslag geluiden. Met het nachtlampje erbij geeft dit een heel geruststellend effect. De uitgebreide uitleg kan je hier vinden.

Voor meer leuke cadeautjes kan je naar de site van ikbenzomooi!

En heb je ook nog geen geboortekaartjes besteld? Dat kan ook bij ikbenzomooi.nl, gemakkelijk en snel besteld! Klik hier om alle kaartjes te kunnen bekijken!

logo


U kunt niet meer reageren.