Tekst voor een birth announcement card

Dolblij zijn jullie, als kersverse ouders, met jullie kindje. En hoe kun je de geboorte van jullie baby nou beter aankondigen dan met een geboortekaartje? Kies daarom voor één van de leuke designs van Kaartopmaat.nl. Je kunt natuurlijk ook zelf creatief aan de slag gaan door het uploaden van een foto en het toevoegen van leuke illustraties, kaders en  teksten.  

Over de tekst op een geboortekaartje moet je goed nadenken. Het moet passen bij jouw stijl en tegelijkertijd genoeg informatie bevatten. Dit wordt allemaal nog wat moeilijker als de tekst in het Engels geschreven moet zijn. Zo kent tegenwoordig bijna iedereen wel iemand in het buitenland, die ook op de hoogte gebracht moet worden. Daarom zijn hier alvast twee voorbeelden van wat je neer zou kunnen zetten op je ‘birth announcement card’.

 

It’s a boy!
Tiny t-shirts, tiny socks
Rattles, bibs and baby blocks
we’re excited, it is true
our little baby is wearing blue!

Please welcome our new arrival
[name]

It’s a girl!
Tiny t-shirts, tiny socks
Rattles, bibs and baby blocks
We’re excited don’t you think?
Our little baby is wearing pink!

Please welcome our new arrival
[name]

 geboortekaartje tekst

 

Ben je helemaal tevreden over deze tekst en wil je meteen aan de slag gaan? Ga dan naar Kaartopmaat.nl en ontwerp jouw eigen birth announcement card. Zo kan straks iedereen genieten van jouw kindje!

 


U kunt niet meer reageren.