Tekst voor een leuk en origineel geboortekaartje!

Heb je je eigen geboortekaartje al gemaakt op Kaartopmaat.nl, maar mis je nog een tekst? Jouw baby is uniek, hierbij hoort dus ook een origineel geboortekaartje met een leuke tekst. Ben je niet zo van de poëzie, maar meer van korte en krachtige stukjes tekst? Doe hier dan inspiratie op voor de tekst.

Kaartopmaat.nl helpt je niet alleen met het ontwerpen van de juiste kaart, maar ook met de juiste tekst. Maak het geheel in je eigen stijl en zet je eigen tekst erop. Aan de hand van de onderstaande voorbeelden kan je inspiratie opdoen voor de tekst op je geboortekaartje.

Voorbeelden

‘Mama en papa kregen vandaag een mooi prijsje, een heel lief en zoet meisje’

 ‘Onze liefde kreeg handjes en voetjes’

‘Hoera, ik ben op mijn verjaardag geboren!’

‘Na lange tijd in mama’s buik, eindelijk door het baby luik’

‘Ons klein schoppertje speelt niet langer verstoppertje’

‘Mode kun je kopen, maar met ‘style’ wordt je geboren’

‘Ik lijk op mijn vader, maar de dokter zegt dat het goed komt’

 Geboortekaart ontwerpen

Als je nog niet je eigen geboortekaart hebt gemaakt, kan dit op Kaartopmaat.nl. Je kunt hier je eigen kaart helemaal zelf ontwerpen met je eigen foto! Of gebruik een van onze designs en maak deze in je eigen stijl! Ook de tekst op je geboortekaartje kan je helemaal zelf bepalen!

 


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>