Geboorte felicitatie

Is er iemand in jou omgeving geboren? En wil je de ouders feliciteren? Dat kan! Het kan ook zijn dat je zelf op zoek bent naar geboortekaartjes. Maak je geboortekaartje of geboorte felicitatie zelf zodat je een origineel kaartje hebt! Upload bijvoorbeeld een foto om het nog persoonlijker en unieker te maken!

Zelf geboortekaartjes maken

Op Kaartopmaat.nl kan je zelf je eigen geboortekaartje maken, je kan gebruik maken van onze designs, achtergronden, afbeeldingen, kaders of upload je eigen foto’s! Ook zijn er al kaartjes die klaar staan voor je en je alleen de naam nog hoeft te veranderen. Ook kan je een van onze kaartjes gebruiken en alles veranderen. Vind je bijvoorbeeld de kleur niet mooi, kan je alle elementen een andere kleur geven. Wil je een hartje in de plaats van een koe dan kan je ook deze gemakkelijk en snel veranderen!

Designs

Het kan ook zo zijn dat je in de plaats van een boom een mooie bloem wilt, ook deze elementen kan je veranderen. Is er een jongensachtig geboortekaartje, maar wil je een kaartje voor een meisje, verander je gewoon de kleuren! Is er een kaartje voor een baby, maar krijg je een tweeling? Maak dan een kaartje voor een tweeling! Maak geheel je eigen geboorte felicitatie of je eigen geboortekaartje op Kaartopmaat.nl. Kies uit een groot assortiment van designs en upload je eigen foto’s! Niemand zal hetzelfde geboortekaartje hebben als jij!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>