Geboortekaartje met vlinder

Je kunt een geboortekaartje helemaal naar eigen smaak versieren. Zo heb ik een kort interview gehouden met Linda. Zij heeft is helemaal gefascineerd door vlinders. Toen haar eerste dochter Maaike kwam heeft ze dan ook haar geboortekaartje speciaal gewijd aan vlinders. In haar gesprek komen we erachter hoe haar fascinatie tot stand is gekomen.

“Als klein kind speelde ik altijd in de tuin. Wij hadden een grote tuin met heel veel bloemen waar de vlinders vaak op afkwamen. Op één plant kwam altijd een grote oranje vlinder, ik vond dat zo bijzonder. Toen Maaike werd geboren twijfelde ik eigenlijk geen moment. Samen met mijn man Bas hebben we op verschillende sites gekeken maar op Kaartopmaat.nl kwamen we een kaartje tegen waarop een mooie oranje vlinder stond.”

 geboortekaartje vlinder

“Over een tekst hebben we wel heel lang moeten nadenken. Uiteindelijk vonden wij “dolblij en gelukkig zijn wij met de geboorte van onze dochter” het beste bij ons passen. Zo creatief zijn wij eigenlijk niet en toen ik jullie blog voor het eerst las was ik echt verbaasd van alle mooie teksten. Ik zag een hele leuke tekst die eigenlijk ook goed bij ons paste. Het gaat om deze tekst:

Groot is het wonder
Jij bent zo klein
Dankbaar zijn wij
dat jij ons kindje mag zijn

Maar ik ben heel blij met mijn unieke kaartje hoor, ik vind het echt heel goed gelukt. Ik heb ook hele leuke reacties gehad dus dat is ook erg leuk om te horen. Ons tweede kindje is op komst dus dan ga ik zeker weer is in de collectie kijken!”

 geboortekaartje vlinder

Zelf ook een uniek geboortekaartje maken? Kijk op Kaartopmaat.nl!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>