Op je geboortekaartje tekst plaatsen

geboortekaartje tekstJullie kind is geboren, daar zijn jullie natuurlijk superblij mee, dus nu is het tijd om dat aan iedereen te laten weten. Maak een leuk kaartje op het Kaartopmaat.nl. Voeg aan dit geboortekaartje tekst, kaders en figuren toe voor een perfecte creatie.

Grenzeloos
Alles is mogelijk. Als je op je geboortekaartje tekst typt, kan je kiezen tussen verschillende lettertypen, kleuren en groottes. Het grote arsenaal aan figuurtjes kan je ook op grootte aanpassen, net als de kaders. Verander de achtergrond door gewoon rond te kijken en jou keuze te maken. Maak adembenemend mooie kaarten of kies voor een grappige uitstraling.

Tekst waar jij wilt
Je hebt de keuze om de tekst op verschillende plaatsen toe te voegen. Je kan zowel de binnenkant als de buitenkant met tekst laten bedrukken. Zet de naam van jullie baby met daarbij de datum, gewicht en andere gegevens aan de buitenzijde. Aan de binnenkant kan je dan een boodschap achterlaten voor de lezer. Je kan overal op het geboortekaartje tekst zetten dus probeer alles gerust uit.

Maak een leuke geboortekaart met eigen tekst op Kaartopmaat.nl.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>