Geboortekaartjes met bloemen

Heb je jouw kind bijvoorbeeld vernoemd naar een bloem, zoals Jasmijn, Madelief, Iris of Roos? Dan is het misschien ook leuk om daar een geboortekaartje aan te wijden. Met een leuke tekst erop ben je zo klaar, maar waar moet je nou over schrijven?

Of je nu de naam van jouw geboren kindje naar een bloem vernoemd hebt of niet, je wil altijd een unieke tekst. De tekst kan inderdaad over bloemen gaan en hierbij ook je geboortekaartje op aanpassen maar je kunt het ook over lieveheersbeestjes hebben of vlinders. De meeste mensen gaan over tot de standaardzinnen als “Dankbaar en gelukkig zijn wij met de komst van…” maar het is altijd leuk als je zelf met je unieke tekst komt. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over liefde, gelukkig zijn, de toekomst en ga zo maar door. Op dit blog staan veel gedichtjes ter inspiratie.

De gedichtjes die wij bedenken komen niet altijd maar zo uit het hoofd maar ook mede dankzij leuke inzendingen. Zelf een idee, tip of suggestie voor een leuke tekst bijvoorbeeld voor op een geboortekaartje met bloemen? Plaats dan hieronder een reactie!

geboortekaartjes bloemen

Geïnspireerd? Op Kaartopmaat.nl kun je lekker aan de slag gaan.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>