Geboortekaartjes met een lieveheersbeestje

Gek op dieren? En in het bijzonder lieveheersbeestjes? Misschien is het een leuk idee om het design van je geboortekaartje ook met lieveheersbeestjes te versieren! En met een leuke tekst erbij is je geboortekaartje helemaal af. Hier wat leuke inspiratietips!

Heb je iets speciaals met een lieveheersbeestje, bijvoorbeeld door een speciale ervaring? Had je soms iets bijzonders meegemaakt toen je zwanger was en er kwam steeds een lieveheersbeestje naar je toe? Het is een idee om daarover een tekst te schrijven.

geboortekaartjes lieveheersbeestje

Een kennis van mij heeft toen zij zwanger was een gelukshanger gehad met een lieveheersbeestje erop. Ze heeft deze gelukshanger altijd bij zich gedragen en het heeft geholpen. Op 25 januari van dit jaar kwam Roos, haar eerste dochter, helemaal gezond ter wereld. Zij heeft toen op het geboortekaartje van haar dochter het volgende geschreven:

Het geluk hing de hele tijd zo dicht bij me
de hanger hing dicht bij jou
Het was een heel mooi lieveheersbeestje
van een heel speciaal iemand gekregen
En door dat presentje
hebben wij nu een gezond kind
Een blij bijzonder meisje
En ik hoop dat je nu weet
dat ik de gelukkigste moeder van de hele wereld ben

Heb je zelf ook iets bijzonders meegemaakt? Deel je ervaringen met ons! Plaats een reactie! Zijn er wellicht leuke moeders die zelf geboortekaartjes met een lieveheersbeestje gemaakt? Laat het ons weten!

geboortekaartjes lieveheersbeestje

Maak je geboortekaartje net zo bijzonder als jij, Kaartopmaat.nl


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>