Interview geboortekaartje

Deze week hebben wij weer een consument geïnterviewd! Deze week wilde meneer Adams wel een paar vragen beantwoorden! Ben je nieuwsgierig? Kijk hieronder!

1.       Ten eerste, gefeliciteerd met de geboorte van je dochter! Wat voor geboortekaartje heb je gekozen en waarom?

Ik heb gekozen voor een geboortekaartje met het thema Kleurig. Ik vond deze kaartjes erg schattig en helemaal bij mijn kleine dochtertje passen. In de zomer doe ik veel aan diepzeeduiken. Ik bevind mij dus vaak onder water. Het is altijd weer een prachtige beleving om het leven in de zee te bewonderen. Daarom heb ik gekozen voor het kaartje met de duikboot. Zodat ik de mooie wereld onder water meteen aan mijn dochter door kan geven.

2.      
Hoe kwam je bij de site Kaartopmaat.nl ?

Ik ben gaan Googlen op geboortekaartje en kwam toen op jullie site. De designs spraken me erg aan en mijn keuze was snel gemaakt.

3.       Zijn er afbeeldingen/elementen die je miste tijdens het maken van je geboortekaartje?

Ik dacht dat ik alleen de naam op het kaartje kon veranderen maar ik kon alles aanpassen! Uiteindelijk heb ik het kaartje nog een hele persoonlijke twist kunnen geven door middel tekst, kleuren en illustraties. Ik miste dus zeker niets tijdens het maken van mijn geboortekaartje.

4.       Ben je tevreden met je kaartje en de levering van het bedrijf?

Ja het kaartje zag er net zo mooi uit als op mijn computer. Dus mooi scherp en de kleuren kwamen overeen. De levering was ook prima in orde.

5.       Heb je advies voor anderen die ook een geboortekaartje willen maken op Kaartopmaat.nl?

Ga lekker aan de slag met het ontwerpen van kaarten. Ik dacht dat dit een moeilijke opgave was maar het was een ‘Piece of cake’. Je kan er zo lang aan knutselen als je wilt maar je kan ook zo klaar zijn.

Wil je ook een geboortekaartje zelf maken met eventueel foto? Neem dan eens een kijkje op Kaartopmaat.nl of klik op het geboortekaartje en je wordt gelijk doorverwezen!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>