Je baby en het sterrenbeeld Stier!

Is jouw kindje uitgerekend tussen 21 april en 21 mei? Dat betekent dat je kindje als sterrenbeeld een Stier krijgt! Er zijn veel mensen die betekenis van een sterrenbeeld zweverige onzin vinden. Toch herkennen de meeste mensen verrassend veel van de eigenschappen die hun sterrenbeeld kenmerkt terug in zichzelf. Heb je wel eens je eigen persoonlijkheid vergeleken met een persoonlijkheidsschets van je sterrenbeeld? En wat zegt men over je (ongeboren) baby’tje?

Stieren staan bekend als zeer koppige mensen. Als je je baby’tje iets tegen zijn/haar zin in wil laten doen zullen ze meteen hard tegengas geven. Dat komt omdat ze over een sterke wilskracht bezitten. Stieren zijn echte doorzetters wat zo zijn voor- en nadelen heeft. Later op school zal dit ze goed te pas komen maar voor ouders kan het vermoeiend zijn als het kind niet toegeeft aan de wil van de ouder.

Goede eigenschappen van de Stier zijn gulheid, betrouwbaarheid en een sterk doorzettingsvermogen. Stieren hebben een sterke fundering en vertrouwen op hun eigen vermogen en initiatief en raken niet snel afhankelijk van anderen. De schaduwkant van de Stier is dat ze lui, koppig en eigengezind kunnen zijn. Ze zetten hun eigen belang vaak op de eerste plaats.

Het is als ouder dus van groot belang je kind met veel liefde te behandelen en niet ongeduldig of geïrriteerd te raken als je kleintje niet direct toegeeft aan bijvoorbeeld een hapje wat hij/zij niet lekker vindt. Heb geduld en liefde als je je kleine donder probeert aan te sporen of te corrigeren.

Een Stier is niet gesteld op verandering en hecht veel waarde aan routine en betrouwbaarheid van mensen en situaties. Het is dus belangrijk voor je Stiertje om een vaste routine te hebben. Creëer een routine voor je Stiertje en dan zullen ook de dingen waar de kleine moeite mee heeft makkelijker gaan.

Stieren Geboortekaarten


U kunt niet meer reageren.