Klassieke geboortekaartjes met leuke gedichtjes

Wil je liever een klassiek geboortekaartje versturen in plaats van de moderne geboortekaartjes? Ga dan nu naar Kaartopmaat.nl en ontwerp daar gemakkelijk en snel klassieke geboortekaartjes. Er hoort natuurlijk wel een leuk verhaaltje of gedichtje op het kaartje. Dit kun je zelf verzinnen of je kunt iets leuks van het internet af halen. Dit bepaal je ook helemaal zelf net zo als het ontwerp van het kaartje!

Hoe verzin je zelf een leuk gedichtje of verhaaltje voor op klassieke geboortekaartjes? Veel mensen vinden het lastig om deze vraag te beantwoorden, maar het is vrij simpel. Gewoon je hart laten spreken en je gevoel uiten op papier. Schrijf zoveel woorden op die bij je opkomen als je naar je wondertje kijkt of denkt en je hebt binnen enkele minuten een origineel gedichtje voor de kleine op klassieke geboortekaartjes.

Als je weinig inspiratie hebt, kun je ook altijd nog het internet afspitten om naar voorbeelden te kijken. Daarna kun je zelf aan de slag met een eigen gedicht of verhaal. Of haal het gedichtje van het internet en vul hier en daar een aantal eigen details toe. Je hebt het helemaal zelf in de hand. Creativiteit kun je op meerdere manieren uiten. Een beetje van een ander en een beetje van jezelf!

Klassieke geboortekaartjes kun je zo klassiek ontwerpen als je zelf wilt. Het hoeft niet meteen te betekenen dat je ook klassieke gedichtjes of verhaaltjes op het kaartje plaatst. Klassieke geboortekaartjes met een moderne tekst is in deze tijd natuurlijk hartstikke hip!

Verzin een leuk gedichtje of verhaaltje en maak je geboortekaartje helemaal af!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>