Online geboortekaartje

Een online geboortekaartje bestellen via Kaartopmaat.nl: Uniek, persoonlijk en bovenal bijzonder. Kortom; perfect om de geboorte van jouw kindje aan de wereld te vertellen!

online geboortekaartjeJouw kindje is bijzonder en uniek en dat moet een geboortekaartje ook zeker uitstralen. Op Kaartopmaat.nl kun je online jouw eigen geboortekaartje maken voor jouw kleine. Kies uit de vele frisse en jonge ontwerpen op de website en gebruik deze voor jouw eigen geboortekaartje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vele achtergronden, kaders en figuren in vele verschillende stijlen. Deze ontwerpen kun je vervolgens helemaal naar jouw smaak weer qua grootte en kleur aanpassen. Je kunt ook nog zelf tekst toevoegen, voeg bijvoorbeeld jullie adres toe of een zoet gedichtje. De tekst kan je qua kleur veranderen en qua lettertype. De leukste lettertypen zijn voor jou speciaal geselecteerd.

Het is jouw geboortekaartje en daarom bepaal jij precies hoe dat geboortekaartje eruit komt te zien. Op Kaartopmaat.nl kun je ook online een foto gebruiken om een geboortekaartje maken. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie foto uploaden op de site van jouw prachtige kindje.

Iedereen mag weten hoe bijzonder jouw kindje is.  Kijk op Kaartopmaat.nl voor vele mooie geboortekaarten.


U kunt niet meer reageren.