Speciale geboortekaartjes

De kleine is geboren en je wilt het liefst een uniek geboortekaartje versturen. Bij een speciale baby hoort tenslotte een speciaal geboortekaartje. Maar hoe en waar kun je tegenwoordig nog unieke geboortekaartjes vinden? Op Kaartopmaat.nl is het aanbod speciale geboortekaartjes enorm groot.

Speciale kaartjes
Op Kaartopmaat.nl kun je zelf de geboortekaartjes ontwerpen of eventueel de standaardkaartjes aanpassen. Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar door de handige kaartenapplicatie heb je binnen enkele minuten een speciaal kaartje ontworpen. Je kunt zelf de achtergrond kiezen of een leuk kadertje en natuurlijk zelf een speciale tekst in het kaartje plaatsen.

Zelf in de hand
Een geboortekaartje verstuur je niet elke dag. Daarom is het in het begin moeilijk om een kaartje uit te kiezen die jullie alle twee leuk vinden en die bij het kindje pas. Door de geboortekaartjes zelf te ontwerpen, wordt het kaartje geheel naar wens. Wil je liever een bloemetje of een sterretje? Pas dit dan allemaal zelf aan! Een leuk babyfoto maakt het kaartje natuurlijk ook al speciaal, want niemand heeft hetzelfde kindje als jullie. Hoe speciaal de geboortekaartjes worden,  heb je helemaal zelf in de hand.

Speciaal genoeg? Verzenden maar!
Als je de speciale geboortekaartjes hebt ontworpen, kun je deze meteen versturen. Met één klik op de muis kun je jouw adressenboek uploaden en daarna kun je de keuze maken om de kaartjes direct op de post te doen. Uiteraard kun je de geboortekaartjes ook zelf op de post doen. Dan laat je gewoon een pakketje met de speciale geboortekaartjes naar huis versturen. Het ontwerp en manier van verzenden is helemaal aan jou!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>