Verwelkom je wonder!

Jullie kleine wonder is dan eindelijk geboren. Met tien tenen en tien vingertjes is hij of zij helemaal compleet. Het is het begin van een nieuw leven voor jullie allemaal. Het wordt een drukke periode met veel slapeloze nachten. Maar dit nemen jullie voor lief. Laat iedereen weten met een mooi gedichtje op de geboortekaart hoe gelukkig jullie zijn met jullie nieuwe aanwinst.

Kies de juiste tekst
Het is niet gemakkelijk om de juiste tekst voor geboortekaartjes te vinden. Aan het aanbod zal het niet liggen. Op internet zijn talloze mooie teksten te vinden. Er zijn ook verschillende invalshoeken waaruit je kunt kiezen. Is het jullie tweede kindje? Dan is het misschien leuk om een tekstje vanuit je eerste kindje te schrijven. Maar als het jullie eerste kindje is, is het leuk om het vanuit jullie zelf te schrijven.

Verzin zelf een gedichtje
Om het geboortekaartje helemaal eigen te maken en jullie gevoelens te uitten kunnen jullie natuurlijk ook zelf een tekst voor geboortekaartjes verzinnen. Zo zal jullie kindje zich later, als hij of zij het geboortekaartje terug ziet, erg bijzonder voelen.

Voorbeelden
Hieronder zien jullie een aantal voorbeelden van geboortekaartjes en teksten die te maken zijn op Kaartopmaat.nl.

tekst voor geboortekaartjes


U kunt niet meer reageren.