Geboortegedichten

Je creativiteit kwijt kunnen in de vorm van een kaart is geen probleem. Op Kaartopmaat.nl kan je namelijk je eigen geboortegedichten op een geboortekaartje zetten. Je bepaalt zelf het uiterlijk van de gehele kaart zodat die tot in de puntjes voor jullie kindje is.

Eerst de voorkant
Wanneer je jouw geboortegedichten op de computer in Word, of op papier, volledig af hebt geschreven, is het tijd om naar Kaartopmaat.nl te surfen. Kies het kaartformaat die het beste bij jouw gedicht past. Dan is het tijd om de voorkant te bepalen. Upload een foto of kies één van de vele achtergronden uit de door ons geselecteerde lijst. Voeg eventueel wat frutsels en een kader toe.

Dan de achterkant/binnenkant
Afhankelijk van het kaartformaat kan je nu je geboortegedicht toevoegen. Bepaal zelf het lettertype, de lettergrootte en zelfs de kleur van de tekst. De boodschap die je neerzet zal door iedereen makkelijk te lezen zijn, zodat de kaart wordt onthouden. Kaartopmaat.nl staat garant voor vele opties, dus kijk goed rond om je te laten inspireren.

Op Kaartopmaat.nl zet je de mooiste geboortegedichten op een geboortekaartje.

geboortegedichten


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>