Een leuke tekst voor jouw geboortekaartje nodig?

‘Onze kleine is op komst! We hebben al een mooi geboortekaartje gevonden. Nu zoeken we nog een leuke en mooie tekst voor op het geboortekaartje.’ Dit probleem komt vaak voor. Daarom bij dezen een aantal leuke tips en suggesties om een heel lief, leuk en origineel tekstje te maken. De tekstjes zijn in verschillende categorieën te verdelen. Voorbeelden zijn jongens, meisjes en tweelingen. Heb je ook nog geen kaartje? Geen probleem. Ga naar Kaartopmaat.nl en kies daar jouw geboortekaartje of ontwerp hem zelf!

Tekst voor lieve stoere jongens
Vaak staat er op het geboortekaartje van een jongetje een auto, brandweerwagen of vliegtuig. Dit zijn dus best stoere kaartjes. In tegenstelling tot de uitstraling van het kaartje mag de tekst natuurlijk wel gewoon lief en zacht zijn. Een aantal voorbeeld van leuke tekstjes zijn:
–    Teder, lief en nog zo klein, een stil moment om dankbaar te zijn. Vol trots laten wij u horen, dat onze Zoon op xx/mm/jjj is geboren.
–    Hoera! We hebben een zoon, prachtig en gezond! Kleine handjes, haartjes blond helemaal compleet en ruim 7 pond!

Mooie tekst voor jouw kleine meid
Een baby meisje associëren de meeste mensen al snel met kleine roze sokjes, een lief roze rompertje en een snoezig jurkje. Dat is niet gek want ze zijn ook gewoon heel erg schattig, net zoals de tekst die je op hun geboortekaartje zet, zoals:
–    Niet helemaal gepland, maar reuze verblijd, zijn wij dolgelukkig met onze kleine meid!
–    Het alleen spelen begon me te vervelen, maar nu ben ik erg blij met mijn zusje erbij.

2 baby’s 1 tekstVoorbeeld geboortekaartje
Als je in verwachting bent van een tweeling is hou je er natuurlijk rekening mee of het twee meisjes, twee jongetjes of een meisje en een jongetje wordt. Als de tweeling hetzelfde geslacht heeft dan is het vaak meteen te zien aan het kaartje; blauw voor jongens en roze voor meisjes.  Zijn er een meisje en jongen op komst, dan is het leuk en makkelijk om dat in de tekst te verwerken. Doe hier inspiratie op voor jouw tekst:

–    Een jongen en een kleine meid, geboren op dezelfde tijd. Heel gelukkig zijn we met… en …
–    Elke baby die geboren wordt brengt liefde, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk

Heb je inspiratie op kunnen doen? Ga dan naar Kaartopmaat.nl en ontwerp jouw eigen geboortekaartje helemaal zelf met je eigen tekst!

 

 

Voor unieke en mooie geboortekaartjes ga je naar Kaartopmaat.nl


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>