Tekst voor op het geboortekaartje

Ben je op zoek naar tips voor een geboortekaartje met tekst? Onderstaand worden een aantal tips voor geboortekaartje teksten gegeven. Op Kaartopmaat.nl vind je daarnaast ook legio verschillende voorbeeld geboortekaartje teksten.

Basis tekst op je geboortekaartje
Vergeet niet om als geboortekaartje tekst naast  een adres en telefoonnummer eventueel een e-mail adres te vermelden. Zo kan er eventueel per mail een afspraak voor kraamvisite gemaakt worden i.p.v. telefonisch. Wat sommige ouders doen is alvast een e-mail adres aanmaken voor de baby, welke op het kaartje wordt gezet (bijvoorbeeld naamvanhetkindje@hotmail.com). En zeker niet onbelangrijk; vermeld altijd wanneer de moeder en de kleine rusten! Zo voorkom je dat er de gehele dag door bezoek is.

Op Kaartopmaat.nl kan je veel inspiratie opdoen voor een goede geboortekaartje tekst.

tekst voor op het geboortekaartje

Traditionele geboortekaartje tekst
Op de binnenkant van het geboortekaartje staat meestal een tekst waarin de kleine wordt voorgesteld aan de wereld. Een voorbeeld van een traditionele geboortekaartje tekst welke veelvuldig wordt gebruikt tref je hieronder:

Dankbaar en intens gelukkig
zijn wij met de geboorte
van onze zoon / dochter

– NAAM –

geboren op dd/mm/jj om xx:xx uur
– NAAM – weegt xxx gram

Laat ons even weten als je -NAAM- wilt komen bewonderen;
Je bent van harte welkom!
Wij rusten van 13:00 tot 15:00 uur en na 21:00 uur

Tekst op het geboortekaartje in eigen stijl
Natuurlijk moet je de tekst op het geboortekaartje neerzetten in een geheel eigen persoonlijke stijl; wil je een lief geboortekaartje tekst, grappig, vrolijk en/of juist enthousiast?

Een gedichtje als geboortekaartje tekst
Als geboortekaartje tekst kan je ook kiezen voor een gedichtje. Lees hierover verder op de blogpost geboortekaartje gedichtjes. Veelal als er een gedichtje wordt gebruikt, dan staat deze op de voorkant van het geboortekaartje, bij de naam van het kindje.

Zoek je een goede geboortekaartje tekst? Ga dan ook eens langs bij Kaartopmaat.nl en ontwerp hier zelf je geboortekaartje d.m.v. diverse voorbeeld teksten!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>