Geboortekaartje met tekst van te voren bedenken

Eén van de leukste dingen van het wachten op de baby is samen een geboortekaartje tekst bedenken.

Geboortkaartje.nl maakt het wel erg makkelijk om de geboortekaartje tekst alvast vòòr je te zien in druk. Samen maken jullie de geboortekaartje tekst – of kies uit één van de geboortekaartje teksten van Kaartopmaat.nl. Verder kies je een leuk ontwerp. En dan bestellen jullie alvast een proefdruk. Dan weet je namelijk al zeker in welke kwaliteit en uitstraling de geboortekaartje tekst gedrukt wordt.

geboortekaartje tekstGeboortekaartje tekst aanpassen
Het mooie is, dat je die tekst later – als de baby echt geboren is – nog even kunt aanpassen. Vanzelfsprekend kunnen jullie dan ook pas echt de datum, tijd, gewicht en aantal centimeters invullen. En eventueel ook nog een kleine wijziging in de geboortekaartje tekst.

Verrassing
Misschien moet zelfs de naam anders, want blijkt het verwachte jongetje tóch een meisje, of omgekeerd. Stel je voor…

Gelukkig kan je op Kaartopmaat.nl heel makkelijk niet alleen de geboortekaartje tekst maar ook de kleur van het gekozen geboortekaartje ontwerp veranderen. Nog even de adressen uploaden waar jullie blijde boodschap naartoe mag, en dan hebben jullie alle tijd vrij voor dat wonder in de wieg. Veel succes met de zwangerschap én met het bedenken van een mooie geboortekaartje tekst!

Met Kaartopmaat.nl lukt het allemaal wel.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>