Geboortekaartjes met tekst

Als je bijzondere kindje ter wereld komt, wil je dat op een mooie manier doen. Nu zijn er talloze manieren om je kindje aan te kondigen. Vandaag nemen we een kijkje hoe je de beste teksten kan samenstellen en wat leuk is om als tekst op geboortekaartjes te plaatsen.

Een bijzondere tekst
Wat moet je nou op je geboortekaartje plaatsen? In feite kun je voor twee dingen gaan: je gaat voor de standaardteksten of je gaat voor een unieke tekst. Standaardzinnen als: “Dolblij en gelukkig zijn wij met de geboorte van…” of “Hoera! … is geboren” komen heel veel voor. Je kunt ook gaan voor een unieke tekst. Maak bijvoorbeeld een gedichtje of een leuk versje. Door alle woorden op te schrijven die bij je opkomen, bijvoorbeeld als je denkt aan de zwangerschap, kun je al een heel eind komen.

Wat je nog meer kan doen
Naast een gedichtje of een versje kun je ook gaan voor een grappige zin. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan: “In mijn buik al een boefje maar nu ter wereld des te meer!”. Op Kaartopmaat.nl bestaat er de mogelijkheid om zowel aan de binnenkant van de geboortekaart een tekst te plaatsen als op de buitenkant. Zo kun je bijvoorbeeld op de achterkant van het geboortekaartje ook iets grappigs plaatsen als afsluiter.

Inspiratie nodig
Geboortekaartjes met tekst zijn in feite compleet. Maar heb je zelf veel moeite met een tekst te verzinnen of wil je een gedichtje plaatsen maar je weet niet wat? Kijk dan eens op dit blog, we hebben nog veel meer leuke artikelen om inspiratie op te doen. Heb je zelf wel leuke ideeën en wil je die graag delen? Laat het ons dan weten via het reactieformulier!

Geboortekaartjes Geboortekaartjes

Wij helpen je graag verder! Kaartopmaat.nl


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>