Leuke tekst voor op een geboortekaartje

Je wilt een leuk geboortekaartje met een leuke tekst, wilt nog wat meer inspiratie opdoen en bent op zoek naar voorbeelden en tips. Hoe het ook is, wij geven je hieronder een paar handige schrijftips;

Geboortekaartje met tekst tip 1, less is moregeboortekaartje tekst
Uiteraard wil iedereen weten hoe je kindje heet, wanneer hij/zij geboren is en hoeveel hij of zij weegt. Ook is het leuk om een aparte geboortekaartje tekst toe te voegen. Echter, hou het kort. Een paar regeltjes, een leuk gedichtje is meer dan genoeg.

Kijk voor goede voorbeelden op de andere geboortekaartje tekst weblog waar ook diverse tips en voorbeeld tekstjes staan.

Geboortekaartje met tekst tip 2, gun de ogen rust
Niets is zo vervelend als een tekst met een kleurenpallet die totaal niet klopt met de afbeelding of de foto. Kies als je zelf je geboortekaartje maakt, voor een rustige kleur van de tekst.

Geboortekaartje met tekst tip 3, lees en laten lezen

Hoe mooi je jouw geboortekaartje met tekst ook vindt, laat iemand anders het altijd even nalezen. Fouten zijn namelijk makkelijker op te sporen door iemand die de tekst niet zelf heeft gemaakt.

Geboortekaartje tekst tip 4, het kaartje
Hoe mooi je geboortekaartje met tekst ook is, als je het tekstje op een slechte kwaliteit geboortekaart laat drukken ben je nog nergens. Op Kaartopmaat.nl vindt je vele leuke geboortkaartjes met bijpassende tekst. Je kunt hier eenvoudig aanpassingen doen in de tekst, waarna je geboortekaartje snel is besteld. Bestel hier eens een proefkaartje; dit kost bijna niets en je hebt direct een indruk van de hoge kwaliteit waarop jouw geboortekaartje wordt gedrukt!

Maak snel en eenvoudig je leuke geboortekaartje op Kaartopmaat.nl


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>