Leuke baby gedichten voor een jongen of meisje

Het is leuk om op de geboortekaartjes leuke baby gedichten te plaatsen. Je kunt deze zelf verzinnen of je haalt van deze weblog een leuk gedichtje die bij jullie kleine past. Er is genoeg keuze uit verschillende soorten gedichtjes, dus er zit er vast één bij die geheel naar wens is!

Voorbeeldgedichtjes
Baby gedichten zelf verzinnen kan lastig zijn. Misschien vind je het leuk om zelf gedichtjes te schrijven, maar het kan ook zo zijn dat het je niet lukt. Daarom biedt deze weblog jouw de kans om te kiezen uit verschillende voorbeeldgedichtjes. Misschien kun je deze ter ondersteuning gebruiken en rolt er ineens een eigen gedichtje uit. Je weet het maar nooit!

Gedichtenkoningin of koning
Natuurlijk is het leuk om de gegevens van je eigen kindje in het gedichtje te verwerken. Hierdoor worden de baby gedichten toch uniek. Geef er een eigen draai aan en wie weet schuilt er wel een gedichtenkoningin of koning in je! Om een klein voorbeeldje te geven, kun je bijvoorbeeld deze baby gedichten gebruiken:

Zo klein, zo lief
(naam) is onze hartendief.
Wij zullen goed voor haar/hem zorgen,
want onze liefde voor haar/hem is niet verborgen.

10 teentjes en 10 vingertjes,
en twee schattige oogjes.
Je hebt ons nu al veel liefde en geluk gegeven,
en wij doen dat ons hele leven.

Kaartje compleet
Als je er over uit bent welk gedichtje er op het kaartje wordt geplaatst, kun je het ontwerp die je op Kaartopmaat.nl kunt maken, af maken. Het ontwerp van het kaartje is uniek, maar het gedichtje ook. Je zult de ontvangers dus verrassen met originele geboortekaartjes. Leuke baby gedichten uitkiezen is lastig, maar uiteindelijk kun je trots zijn op het eindresultaat!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>