Ontwerp nu grappige geboortekaartjes met grappige geboorteteksten!

Je bent bijna uitgerekend en je bent nog druk bezig met het ontwerpen van de geboortekaartjes. Nu moet je eigenlijk nog een leuke tekst verzinnen voor op het geboortekaartje. Als je niet van de standaard tekstjes houdt en liever iets anders wilt, waarom kies je dan niet voor een grappige tekst?!

Niet snel verwachten
Grappige geboortekaartjes kun je zelf ontwerpen. Je maakt het geboortekaartje dus zo grappig als je zelf wilt. Om het kaartje dan helemaal af te maken, kun je er ook een grappige tekst in plaatsen. Iedereen verwacht natuurlijk een standaardkaartje met een voor de hand liggende tekst, maar grappig geboortekaartjes zullen ze zeker niet snel verwachten.

Geheel in eigen stijl
Een grappige tekst verzinnen is voor sommige mensen ook nog lastig. Maar doordat je zelf het kaartje ontwerpt en ook zelf te tekst verzint, bepaal je dus helemaal zelf hoe het eruit komt te zien. Wel of niet rijmen? Een lange of een korte tekst? Een opvallende lettertype? Jij hebt alles zelf in de hand.

Voorbeelden
Om een paar voorbeelden te geven van grappige geboorteteksten, kun je hieronder een paar geboorteteksten lezen:

Het kleine schoppertje
speelt niet langer meer verstoppertje.
(Naam) is geboren en kan nu papa lekker gaan storen.

Na 9 maanden bij mama in haar buik logeren,
kon ik mijn kontje niet meer keren.
Ik ben op (datum) geboren
en ga nu de rust verstoren.

Ik ben geboren in mijn blote kont,
.. cm en .. pond
Mijn vingertjes, handjes en teentjes zo klein,
maar groot genoeg om mama’s en papa’s prins(esje) te zijn.

Aan de slag!
Maak de geboortekaartjes dus grappig door een leuke tekst toe te voegen. Voor standaard geboortekaartjes hoef je tegenwoordig dus niet te kiezen. Ga naar Kaartopmaat.nl en ga zelf aan de slag met de grappige geboortekaartjes!


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>