Voorbeelden van tekst op geboortekaartjes

Door zelf een geboortekaartje te creƫren wordt je kaartje uniek. Een mooie tekst op je geboortekaartje maakt het nog bijzonderder. Of je nou zelf een tekst verzint, of dat je een passende tekst van internet haalt, het kaartje wordt door een tekst een stuk persoonlijker.

Rijmen
Het klinkt natuurlijk leuk als de tekst rijmt, maar dit is niet noodzakelijk. Het gaat erom dat de tekst aansluit bij jullie gevoel. Maak de tekst ook niet te lang, maar hou het kort en krachtig. Hierdoor komt de tekst duidelijker en sterker over. Mocht je problemen hebben met rijmen raadpleeg dan het rijmwoordenboek.

Tekst
De vormgeving van de tekst is erg bepalend voor hoe jullie geboortekaartje bij andere mensen overkomt. Kies een lettertype dat bij het kaartje en bij de auteurs past. Is de tekst geschreven vanuit jullie eerste kindje dan is het misschien leuk om een kinderlijk lettertype te nemen. Maar hebben jullie een heel klassiek geboortekaartje gemaakt dan is het misschien beter om een klassiek lettertype te gebruiken. Weeg dit dus goed af.

Voorbeelden
Voorbeelden van tekst geboortekaartjes vind je hieronder inclusief een aantal voorbeeldteksten erop. Deze zijn gemaakt op Kaartopmaat.nl door middel van verschillende achtergronden, kaders, figuren en teksten.

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een scherper zicht.

voorbeelden tekst geboortekaartjes

 

 

 

 

 

voorbeelden tekst geboortekaartjes


U kunt niet meer reageren.