Voorbeeldteksten voor op jouw geboortekaartjes

Geboortekaartjes zijn tegenwoordig in een handomdraai gemaakt. En al helemaal als je gebruik maakt van de kaartenapplicatie op Kaartopmaat.nl. Zonder ook maar ooit iets soortgelijks te hebben ontworpen, maak je hier je persoonlijkste geboortekaartjes. Met een ruime keus uit voorbeeld geboortekaarten uit verschillende thema’s is het eenvoudig om in weinig tijd unieke geboortekaartjes online te maken.

Voorbeeldteksten geboortekaartjes
Naast enkele feiten die jij op je geboortekaartjes vermeldt, zoals de naam van je pasgeboren baby’tje, het gewicht, geboorteplaats en –datum, is de boodschap niet onbelangrijk. Oftewel: de tekst, het versje of het gedichtje. Heb je moeite met het bedenken van een tekst die echt past bij jouw zoontje of dochtertje? Geen stress. Laat je inspireren met onderstaande voorbeeldteksten voor op je geboortekaartjes:

Alex
Al word je een klein boefje,voorbeeldteksten geboortekaartjes
of ben je altijd lief.
Je bent vanaf het eerste moment
onze kleine hartendief.

Morris
Na negen maanden met ons drieën in bed,
nam ik een wijs besluit.
Want mijn pappa en mamma,
wilden er niet uit.
Ik ben toen gegaan
en slaap in mijn eigen bedje voortaan.

Heb jij nog tips of goede aanpassingen voor deze voorbeeldteksten voor op geboortekaartjes? Deel ze hieronder en wie weet vind jij daardoor wel je perfecte geboortetekst!

voorbeeldteksten geboortekaartjesHeb je inmiddels de juiste tekst gevonden die jij op je geboortekaartjes wil zetten? Maak je kaart compleet op Kaartopmaat.nl.


Laat een bericht achter

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>